Enjoy the free life!

Review: Gaston Luga Backpacks & kortingscode

Onlangs kregen we een verzoek tot samenwerking van het Zweedse bedrijf Gaston Luga. We mochten elk een rugtas kiezen en deze uittesten.

Het merk kenden we nog niet, maar noordelijke landen van onze aardbol trekken ons als een magneet vooral vanwege al het natuurschoon en de kwaliteit van leven. Alleen al door het woord “Zweedse” werden we dus enthousiast. Daarbij komt dat we bijna niet van huis gaan zonder rugzak. Naar het werk en tijdens reizen kort of lang is de rugzak onze trouwe vriend. Een flinke wandeling door de natuur, geocachen, winkelen in een gezellige stad of even wat boodschappen halen, er hangt er altijd wel een op de rug, maar nog nimmer zo’n sjieke als die we op de website van Gaston Luga tegen kwamen. Je zult begrijpen dat we niet hoefden te aarzelen en graag op het aanbod gingen. Zo gezegd zo gedaan.

Na enig beraad, ja kiezen valt niet mee, gingen we voor de Clässic Black en de Pråper White . Deze modellen vonden we het best bij onze levensstijl passen. Een zwarte en een witte leek ons een prachtige combinatie. Twee sjieke kleuren die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Het wachten duurde niet lang. Binnen twee dagen kregen we de keurig verpakte tassen door de bezorgdienst overhandigd.

De formaten van deze rugtassen zijn prima geschikt om voor een dagje van huis te gaan voor werk/privé doeleinden of als handbagage voor een vliegtrip. Ze zien er stevig, solide en keurig verzorgd uit. Ook aan de binnenkant is de nodige aandacht besteed. Een vak voor een kleine laptop of tablet en twee kleinere vakjes tref je daar aan. Wat opvalt zijn de 4 voetjes waar de rugtas op kan steunen als je ‘m neer wilt zetten en het handvat aan de bovenkant van de tas. Dat is bijzonder handig als je je tas even niet op je rug kunt hangen, maar in de hand moet dragen. Aan de rugzijde van de tassen zit nog een klein vak voor je telefoon of paspoort. Gemakkelijk om snel even wat weg te steken en goed beschermd tegen ijverige vingertjes van derden. Het vakje had voor ons zelfs wat groter mogen zijn, want veiligheid boven alles!

Ben je ook enthousiast geworden en denk je ”Dat is wat voor mij!” dan mogen we je een mooie korting van 15% aanbieden. Gebruik voor je bestelling op de website van Gaston Luga de kortingscode die je vindt op onze “Pak je voordeel!” pagina.

Geef een reactie