Enjoy the free life!

Geocaching Londen

Wat is er nu leuker dan een reisbestemming te ontdekken aan de hand van geocaching? Je komt zo op allerlei plekjes die soms voor vele reizigers verborgen blijven. Hieronder een tiental die wij hebben gevonden.

10 gevonden geocaches

 • GC5WHH3 Multi-cacheChurch Micro 8006…Lambeth – St Mary
  Dit is een cache die je Lambeth Place en omgeving laat ontdekken en vanwaaruit je een geweldig uitzicht hebt op de Houses of Parliament.
 • GC4ZMV4  Traditionele geocacheTower Bridge TB HOTEL
  Een rustig plekje dichtbij de Thames met zicht op de Towerbridge. De omgeving van deze brug is een bezoek waard. Vele oude pakhuizen zijn omgebouwd tot woningen en winkeltjes/horeca. De Tower en de brug zelf zijn te bezichtigen. Enkele jaren geleden hebben wij dat gedaan. Wij vonden het de moeite waard.

 • GC3Y5QQ Traditionele geocacheLook At My Guns
  Aan het Thamespath tussen Woolwich en Greenwich. De vliegtuigen van London City airport kun je zien landen en opstijgen. Vanaf deze cache zijn wij naar de Thames barrier gewandeld. Dit bijzonder bouwwerk moet de stad beschermen tegen een te hoge waterstand.
 • GC37ZGR Traditionele geocacheMutiny on the Bounty
  Vlakbij het Imperial War Museum met een leuke tuin is deze cache te vinden.
 • GC7D09F Traditionele geocacheGreat Newport Street
  Leicester square en Coventgarden mag je niet missen bij een bezoek aan Londen. Het is er erg druk en knap dat ook daar caches verstopt kunnen worden.
 • GC5A7DW Traditionele geocacheTrafalgar Square
  Dit imposante plein is er een om nooit te vergeten. Erg druk en een geniale cache!
 • GC7C4CX Traditionele geocacheRembrandt Park
  Een parkje waar je vanaf een bankje kunt genieten van Little Venice. Maak ook eens een ontspannende wandeling langs het Regents Canal.
 • GC6F12 Webcamcache London – Beatles Abbey Road
  Abbey Road wie kent het lied niet? Deze hebben we op een eerdere reis al kunnen loggen maar is er een om niet te vergeten.
 • GC533QZ Traditionele geocacheREALLY SideTracked – Royal Oak
  Wat ten noorden van Kensington palace en bijbehorende tuinen is deze cache slim verstopt. Wij kregen hulp van een aardige bouwvakker. Bayswater is de wijk en is een bezoekje waard. Winkeltjes en eetgelegenheden te over.
 • GC6JWW4 Traditionele geocacheHere we go ‘round the mulberry bush
  Crystal Palace, waarschijnlijk bij de meeste bekend als voetbalclub, is heden ten dage een gigantisch park waar de contouren van het ooit zo fraaie Palace nog wat zichtbaar zijn.

 

 

 

Geef een reactie