Enjoy the free life!

Zuid-West USA: rondreis

De Verenigde staten van Amerika en Canada hebben grote aantrekkingskracht op ons. Vorig jaar zijn we eindelijk de reis gaan maken die al heel lang op ons lijstje stond. Ruim 4 weken hebben we rond getoerd langs steden als Los Angeles, San Diego, San Francisco en Las Vegas. Ook deden we een aantal Nationale Parken aan. We genoten van de natuur in de beroemde nationale parken als het groene Yosemite, het woestijnlandschap van Death Valley, het rode Zion, Bryce Canyon met zijn hoodoos, Arches met de natuurlijke bogen, Canyonlands en last but not least de Grand Canyon. Niet alleen in de nationale parken was de natuur adembenemend, maar ook de tochten tussen de parken verveelden geen moment. De kuststrook tussen San DIego en San Francisco mag er ook zijn.

Langs de oceaan liggen de kleinere plaatsen Montery en Carmel by the Sea waar het goed toeven is. Wij hadden ervoor gekozen om ekele scienic highways in te passen in de route, wat de moeite waard was.

Het was een schitterende reis. We hebben enorm genoten en  deze rondreis heeft onze verwachtingen overtroffen. Vier weken is eigenlijk veel te kort om alles te zien en doen. Het was een  behoorlijke puzzel om wat we wilden zien in te plannen. We hebben keuzes moeten maken, maar we zijn een aardig eind gekomen.

Ook zin in een dergelijke mooie reis? Klik hier voor de route die we hebben afgelegd!

Ten zuiden van Los Angeles

Geef een reactie