Enjoy the free life!

Lady’s night

Nog nooit was ik naar een Lady’s night geweest. Had er wel eens van gehoord, maar altijd gedacht dat dat niets voor mij was totdat ik er niet meer onderuit kon.

Els van “Nails by Els” had het plan opgevat om een standje te huren om haar nagelsalon in de kijker te zetten. Ze wilde graag dat ik mee ging als haar hulpje. Als Els wat demonstraties kon geven, kon ik mooi de producten die zij ook in haar salon verkoopt en de mooie nagellakken waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel “Free a girl” gaat proberen te verkopen. Ook zou ik dames kunnen attenderen op de Kom en Win actie, want Els had leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Zo gezegd zo gedaan. Els had voor alle spullen gezorgd, haar nagels blits roze gekleurd en tegen een uur of zes bereikten we de feesttent waar de party gehouden werd. Voor Els was het de eerste keer dat ze haar jonge bedrijfje ging promoten op een soort beurs. We hadden door de organisatie van de Fendertse week een mooi plekje toegewezen gekregen in de warme tent. Precies genoeg ruimte om een tafel te maken voor de verkoop van alle prachtige producten, een stekje waar Els haar behandeltafel kon plaatsen en een statafel waar Jozephine van “All for Nails”, de dame die Els alle fijne kneepjes van het vak geleerd had, haar IBX kunsten kon tonen.

Wat onwennig pakten we alle verkoopwaar uit en plaatsten een en ander op de tafels. We vonden dat we daar aardig in geslaagd waren en er best trots op mochten zijn. Alles stond netjes en overzichtelijk uitgestald met her en der wat decoratiemateriaal en informatiefoldertjes er tussen. Els had ook gezorgd voor kleine proefpakketjes die we geïnteresseerde dames cadeau konden doen.

Tegen half 8 druppelden de bezoekers geleidelijk binnen en werd het gezellig druk. Els en Jozephine konden hun kennis ruimschoots delen met belangstellenden en de Kom en Win actie trok ook de nodige belangstelling. Op een gezellige manier konden we de dames kennis laten maken met de nagelstudio die sinds 1 januari in Fijnaart is gevestigd.

Op het einde van de avond zo rond half elf kon Els de prijswinnaars bekend maken en daar hebben we een filmpje van.

Moe maar voldaan en vol met ervaringen ruimden we op. Ik ben “bang” dat we dit nog wel eens vaker zullen gaan doen! Het smaakt naar meer.

Kom je uit de buurt van Fijnaart en heb je zin om je handen eens een opknapbeurtje te gunnen of wil je de blits maken op een feestje kijk dan op onze “Pak je voordeelpagina”.

 

 

 

Geef een reactie