Enjoy the free life!

Review: Drukwerknodig.nl

Laatst werden we benaderd door Sophie van Drukwerknodig.nl, een webshop waar je zowel zakelijk als particulier drukwerk kan bestellen, of we interesse hadden in samenwerking. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we deze webshop nog niet kenden, maar dat prikkelde juist onze nieuwsgierigheid deze eens te bezoeken. We troffen een website die professioneel oogt en een grote diversiteit aan producten aanbiedt in allerlei formaten en kwaliteiten. Van kleine visitekaartjes, mokken, reclamemateriaal, wanddecoraties tot zelfs boeken aan toe. Je zult begrijpen dat dat ons best kon bekoren.

We mochten een keuze maken uit de zeer ruime productschare. Aangezien we op onze vele korte en langere reizen erg veel foto’s maken leek het ons leuk er een van onze laatste rondreis door Duitsland, Denemarken en Zweden op plexiglas te laten afdrukken. Daar hadden we nog geen ervaring mee, dit in tegenstelling tot foto’s op canvas.

Het werd een afbeelding met veel kleurrijke details van de altijd fotogenieke Nyhavn in Kopenhagen. Naast de kleine zeemeermin toch wel een van de publiekstrekkers van de gezellige en gevarieerde Deense hoofdstad, waar we goede herinneringen aan hebben. Eigenlijk was het een fluitje van een cent om deze foto te bestellen. Het was een eenvoudig en kort proces.

De verwachtingen waren hoog. Op de website wordt immers aangegeven dat plexiglas een hoge kleurechtheid, een uniek, ruimtelijk effect en haarscherpe details biedt, naast water- en UV-bestendigheid.

De wanddecoratie werd snel geleverd en was, niet geheel onbelangrijk!, door drukwerknodig.nl zeer deugdelijk verpakt. Het resultaat van de decoratie mag er zeker zijn. Het is een blikvanger in ons huis. We denken er over om er een ledstripje achter te hangen voor een extra levendige belevenis.

Drukwerknodig.nl, Dank voor de prettige samenwerking!

Onze foto op plexiglas 60x40cm met ophangsysteem

Geef een reactie