Enjoy the free life!

Wat staat er voor 2018 op het programma?

Over het algemeen plannen we niet echt ver van te voren. Dat we meerdere keren per jaar iets ondernemen dat staat als een paal boven water. Vaak hebben we wel een periode in gedachte als we meerdaagse uitjes willen gaan plannen. Wat voor bestemming het wordt besluiten we meestal vrij impulsief. Soms beginnen we met het kijken naar de weersvoorspellingen, soms boeken we vliegtickets die prettig geprijsd zijn. Soms…. , er zijn zoveel verschillende redenen te verzinnen. Op het ogenblik hebben we uiteraard weer een en ander op stapel staan.

Een dag of 14 geleden kregen we de kans om tickets voor de Eurostar tegen een schappelijk bedrag aan te schaffen. Even nagezocht wat de goedkoopste data waren en, niet geheel onbelangrijk, vrij geregeld. Later hebben we daar een hotelletje bij gezocht in Londen nabij de Thames. Het plan is om veel te wandelen en wat geocaches te vinden.

Vaak lopen reizenplannen en uitvoeren door elkaar. We hadden het hotel in Londen nog niet eens vastliggen toen we het volgende idee al waren aan het ontwikkelen. Duiken is een hobby van een van ons en om ervaring op te doen zit er een reis naar Lanzarote in de planning. Dat wordt het tweede Canarische eiland dat we gaan ontdekken. Enige jaren geleden zijn we al eens een weekje naar Fuerteventura geweest en we zijn nu benieuwd wat Lanzarote te bieden heeft. De tickets zijn van het weekend geboekt en accommodatie komt nog wel.

Geef een reactie